Beste lieve mensen,

Wat een onwaarschijnlijk talrijke en hartverscheurend opbeurende reacties mogen wij nog steeds ontvangen!
Graag wensen wij jullie allemaal – ondanks ons gevecht – een mooi 2008 toe.

Het waren de dagen wel…..
“Kerst – Oudejaarsavond – Nieuwjaarsdag”
“Tijd – Twijfel – Toekomst”
als het gelijknamige lied op ons album “Onverwacht”.

Veel pijn en/of pijnlijke gesprekken hebben we deze donkere dagen hilarisch weggelachen of berustend drooggehuild. Veel nieuw en oud zeer hebben we momenteel d.m.v. praten, pijnstilling e.d. redelijk onder controle.

Kan op dit moment nog niet goed overeind uit bed komen en ben dus eigenlijk behoorlijk invalide. Deze komende week zouden de resultaten van de onderrugbestraling moeten aanslaan, zodat ik mij in een rolstoel in ieder geval binnenshuis kan voortbewegen.

Tot op heden nog maar bitter weinig houvast van de geneesheren mogen ontvangen.

De andere kant van de medaille is, dat er zo onnoemelijk veel positieve mail bij ons binnenkomt – niet alleen van alle fans – maar uit de meest ‘onverwachte’ hoeken van de samenleving… Wij zuigen deze woorden als nectar in ons op.

Op sensatie en/of hysterie zitten we al helemaal niet te wachten.
Aan “struisvogelpolitiek” doen we niet en pijnlijke behandelingen wil ik me – zoals gezegd – besparen, hetgeen niet wegneemt dat we elke strohalm aan zullen grijpen om te blijven knokken en stiekem geloven op een wonder hoe klein dan ook…

Nogmaals dank voor zoveel genegenheid.
Dat het jullie allen vooral goed mag blijven gaan!

Benny Neyman
Hans van Barneveld