Lieve mensen,

In de donkerste zomer van m’n leven heb ik geprobeerd na te denken over het erfgoed van Benny. Het afluisteren van repertoire en het zoeken naar nieuw materiaal valt me nog steeds heel erg zwaar, maar is bekroond met het vinden van een paar juweeltjes.

Het voornemen van CNR – de voormalige platenmaatschappij – om dit najaar een TOP-100 van Benny uit te brengen (waarvan t.z.t. nadere informatie volgt op deze site), heeft mijn plan voor het uitbrengen van deze jewel-box doorkruist. Zoals het er nu naar uitziet, hoop ik de releasedatum te verwezenlijken op 7 februari 2009.

Ook wil ik jullie vast attenderen op de Tv-uitzending van de KRO op zondagavond 2 november a.s. (Allerzielen). Hierbij wordt stilgestaan bij bijzondere mensen die het afgelopen jaar zijn overleden. In dit programma ook een in memoriam voor Benny. Lenny Kuhr zal hier dan speciaal voor Benny en mij nog één keer zingen: Ik zal altijd om je blijven geven.

De intense leegte, die Benny bij mij heeft achtergelaten zal nooit wennen en het verdriet evenmin, maar ik hoop dat jullie met deze informatie een zonnig najaar tegemoet gaan.

P.S. Houd de komende tijd de vernieuwingen op Benny’s site in de gaten.