Lieve mensen,

De oeuvre-box ADIEU is ongekend goed ontvangen, gezien het feit dat deze box 17 weken vertegenwoordigd is in de Album TOP-100. Het doet mij bijzonder goed dat Benny’s liedjes nog steeds geliefd zijn en de tand des tijds ruimschoots hebben doorstaan.

Momenteel heb ik voor mezelf even een adempauze ingelast na dit intens verdrietig en hectische jaar.
Ik probeer met de nodige ups and downs een beetje rust en berusting te vinden, want ik heb nog een lange weg te gaan.

Iedere dag word ik nog geconfronteerd met zoveel dingen van Benny, die ik letterlijk en figuurlijk een plaatsje moet geven. Deze zomer hoop ik de kracht te vinden om de beloofde cd samen te stellen met nieuw materiaal. Ik ben daar mee bezig, maar het moet dan ook allemaal nog gerealiseerd worden. Ik houd jullie op de hoogte.

De voorbereiding om de website ook interactief te maken is in volle gang, maar eist toch iets meer tijd dan verwacht, dus nog even geduld.

Aan Benny’s teksten op deze site ontbreken er nog twee t.w. Zo zo la la en Samen naar de maan. Deze zijn nu toegevoegd.

Verder wens ik jullie allen mooie paasdagen.