Dag lieve mensen,

Hier ben ik weer even. Aangezien er nog geen sprankje lente in mijn tuin te bespeuren is, ben ik nog steeds bezig om alle zaken rond Benny’s levenswerk op orde te brengen.

Loesje
Regelmatig vragen mensen mij hoe het met onze hond Loesje gaat.

Ik moet zeggen naar omstandigheden, voor een elf-jarige dame, goed. Afgelopen week is ze weer geopereerd door Nico Dijkshoorn. Een arts waarin wij (ik) al meer dan 23 jaar een rotsvast vertrouwen hebben m.b.t. onze trouwe viervoetertjes!!! Jullie willen niet weten hoe Loesje mijn stemmingen aanvoelt en de hele dag mijn voetsporen volgt!

Multimedia
Al luisterend afgelopen week naar radio 5 Nostalgica en tijdens het archiveren, kwam ik nog een interview tegen van Peter van de Berg met Benny, dat in oktober 2007 geplaatst is in de Limburger en het Limburgs Dagblad. Ik wilde jullie dat nog eens onder de aandacht brengen, alleen al om te laten zien hoe betrekkelijk en onvoorzien alles in het leven is.

Vaak denk ik nog terug aan die tijd waarin zowel Benny als ik bruisten van de ideeën en plannen. Dan slaat het noodlot toe en weg waren al onze toekomstdromen……… Hoezo……… ONVERWACHT???

(Klik voor het artikel onder Multimedia – Pers)

Webwinkel
Een mededeling van zakelijke aard, vanaf volgende week is het rekeningnummer van de webwinkel gewijzigd in: 5826402 t.n.v. GOLDEN VOICE – Soesterberg.

Interactief
Het doet me goed dat jullie zo actief, interactief reageren op mijn vragen. Blijf dit vooral doen!!! Toch doen zich regelmatig probleempjes voor met het interactief inloggen.

Het werkt zo: je gebruikersnaam kies jezelf, dan krijg je een wachtwoord toegezonden waarop je kunt inloggen. Dat wachtwoord kun jezelf veranderen in een wachtwoord, dat voor jou makkelijk te onthouden is. Mocht je het wachtwoord kwijt zijn, meld dit dan bij de webmaster met je inlognaam en je e-mailadres. We sturen je dan een nieuw wachtwoord toe.

Telefooncirkel
De Telefooncirkel is nog steeds actief, maar uiteraard op kleine schaal. Een paar keer per jaar is er nog een meeting of etentje, waar onder het genot van een hapje en drankje de mooie herinneringen aan Benny levend worden gehouden. Zo ook enkele weken geleden waren zij in Den Haag en heb ik ze verrast met een bezoekje, het was méér dan een warm bad!!! Lieve cirkelleden dank! De tijd stond weer even stil. Fijn al die bekende gezichten terug te zien.

Beeld en Geluid
Af en toe krijg ik mooie beelden toegestuurd.
(klik op Multimedia – Video)

Voor dit moment waren dit de berichten vanuit een regenachtig Soesterberg.

Een vriendelijke groet van