Dag lieve mensen,

Eindelijk weer eens een teken van leven van mij. Alhoewel ik absoluut geen wintermens ben, probeer ik me toch door deze barre wintermaanden heen te slaan.

Zo ben ik momenteel bezig om alles van Benny te archiveren, zodat zijn levenswerk geordend bewaard blijft.

In mijn hoofd heb ik daar wel plannen mee, maar ik heb daar nog wel geruime tijd voor nodig om e.e.a. te realiseren.

Vorige week zondag was ik te gast bij Radio Beverwijk, waar ik in een twee uur durend programma mijn verhaal heb gedaan, hetgeen werd omlijst met pareltjes van liedjes als Rome, Dat moet toch gaan, Wonderbaarlijk Magisch enz. Benny zelf was bij Radio Beverwijk vijf jaar geleden te gast. Van die uitzending in maart 2005 werden nog fragmenten herhaald en jullie zullen begrijpen dat dit wel heel confronterend voor mij was, maar tegelijkertijd ook heel mooi hoe Benny – met z’n eigen onnavolgbare levensvisie – de vragen beantwoordde. Dan komt alles wel weer even heel dichtbij……… (t.z.t. fragmenten van deze uitzendingen op de website).

Ook deze week – de aanloop naar 7 februari – valt me zwaar. Elke gedachte aan alle gebeurtenissen van twee jaar geleden staan op mijn netvlies gegrift………

Het doet me goed dat Benny – bij trouwe fans als jullie – nog niet vergeten is. Fijn dat er nog steeds zoveel mensen genieten van zijn muziek, want zijn liedjes zijn én blijven onsterfelijk!!!

Ik zou het leuk vinden om op “interactief” nog eens verhalen en/of anekdotes te lezen die jullie beleefden bij concerten, optredens etc.

Vertel ook eens wat je favoriete liedje was en waarom juist een bepaald nummer zoveel indruk of impact op je heeft gemaakt.

Zo houden we met elkaar de site een beetje levendig!

Verder kunnen jullie in de rubriek “gastcolomnist” het verhaal van ons lief buufje Ria Hoffmann lezen, hoe zij en Gerard onze vriendschap hebben ervaren. Een gezin vol liefde en warmte voor elkaar en de medemens. Zoals jullie kunnen lezen hebben wij niet De rijdende rechter nodig!

In mijn uitgebreide archief van foto’s ga ik weer wat leuke exemplaren voor jullie opzoeken. Met onze trouwe viervoeter Loesje, die deze week haar elfde verjaardag viert, gaat het goed. Zij is dag en nacht onafscheidelijk van mij.

Met de lente in het verschiet hoop ik dat de eerste zonnestralen voor ons allen letterlijk en figuurlijk weer wat licht in de duisternis brengen………