Dag lieve mensen,
Wat geweldig dat er in zo’n grote getale is gereageerd op mijn oproep n.a.v. het archiveren van Benny’s levenswerk. Ik wil alle mensen, die spontaan e.e.a. hebben afgestaan en opgestuurd, heel hartelijk bedanken daarvoor!
LET OP:
Met ingang van 1 juni a.s. wordt het postbusnummer opgeheven.
Alle aan mij en Golden Voice geadresseerde post kan vanaf 1 juni a.s. gestuurd worden naar:
Hans van Barneveld en/of GOLDEN VOICE
p/a Klaproos 34 3972 PX DRIEBERGEN-RIJSENBURG

Verder kunnen jullie in de rubriek “gastcolomnist” het verhaal van ons lief buufje Ria Hoffmann lezen, hoe zij en Gerard onze vriendschap hebben ervaren. Een gezin vol liefde en warmte voor elkaar en de medemens. Zoals jullie kunnen lezen hebben wij niet De rijdende rechter nodig!

In mijn uitgebreide archief van foto’s ga ik weer wat leuke exemplaren voor jullie opzoeken. Met onze trouwe viervoeter Loesje, die deze week haar elfde verjaardag viert, gaat het goed. Zij is dag en nacht onafscheidelijk van mij.

Met de lente in het verschiet hoop ik dat de eerste zonnestralen voor ons allen letterlijk en figuurlijk weer wat licht in de duisternis brengen………