Lieve mensen,

Voor de derde keer zal 9 juni voor mij een bijzondere gedenkdag zijn in plaats van de verjaardag van Benny.

Hoe ik die dag beleef is vantevoren niet te voorspellen. Zo’n dag ben ik dan ook ’t liefst alleen, zodat ik het intense gemis op m’n eigen manier kan verwerken. Naast het verdriet ben ik ook ongelooflijk dankbaar dat ik vijfentwintig jaar lang lief en leed met Benny heb mogen delen.

Onze onvoorwaardelijke liefde voor elkaar geeft me troost m’n levenspad alleen te vervolgen. In het kader van deze gedachten passen perpect de nieuwe gastcolumnisten Saskia & Serge.

Voor ons altijd twee lieve, gewaardeerde collega’s. In hun column blikken zij liefdevol terug naar Benny als mens én collega.

Verder wil ik kennis geven dat vrijdag jl. van ons is heen gegaan onze lieve vriend de Amsterdamse Grünniger Jakob Arbeider.

Benny en ik hebben vele, gezellige uurtjes doorgebracht in hun zaken The Moonlight en The Fellows Bar in Amsterdam.

Voor mij deze week een heel ingrijpende ervaring weer iemand te zien sterven. Ik wil Tonnie heel veel kracht en sterkte wensen – nu hij na 48 jaar samenzijn – helaas alleen verder moet. Donderdag 10 juni zullen wij Jakob begeleiden naar z’n laatste rustplaats. ADIEU, lieve Jakob.