Dag lieve mensen,

Hopelijk hebben jullie een fijne zomer en vakantieperiode achter de rug. Voor mij was het een spannende tijd, maar hier in Soesterberg gloort er weer licht aan de horizon. Mijn huis heb ik verkocht en nu kan ik me gaan concentreren op een nieuwe toekomst.

Ik probeer mijn leven weer wat kleur te geven met een aantal leuke, nieuwe mensen om mij heen Dat het leven doorgaat en de wereld nog niet is vergaan, bleek vorige week toen ik getuige was van de bruiloft van m’n neef(je) Jeroen van Barneveld met zijn lieve, beeldschone vrouw Jet.

Waar is de tijd gebleven dat hij als achtjarig jongetje met “Ome Benny” en de Mastreechter Staardit duet zong.

Met veel genoegen mag ik dit keer een nieuw item toevoegen aan de gastcolumnisten.

Ronnie Tober is altijd een zeer gewaardeerde collega-artiest en vriend van Benny en mij geweest, daarom ben ik ook heel blij dat hij bereid was om zijn gevoel ten opzichte van Benny weer te geven. Het waren immers échte “oude makkers” uit het vak.

Gaan jullie de website ook weer wat kleur geven met wat interessante, interactieve berichten???

Een vriendelijke groet van