Dag lieve mensen,

Jullie hebben al een tijdje niets van me gehoord, maar ik ben heel erg druk geweest………
Rond de jaarwisseling ga ik verhuizen naar Benny’s zó geliefde Amsterdam.
Het was al lange tijd mijn wens om me te vestigen in het centrum van onze hoofdstad.
Talloze huizen heb ik bekeken en alles tegen elkaar afgewogen, maar ik heb nu écht mijn droomhuis gevonden aan de voet van die ouwe Wester in de Jordaan.Dus zullen jullie begrijpen dat de website even op de achtergrond is, maar ik ga jullie regelmatig op de hoogte houden.

Blijf ook interactief reageren, want ik wil graag de gedachten van ons allen aan Benny levendig houden!

Het volgende bericht wil ik jullie niet onthouden. A.s. woensdag 10 november is op Nederland 1 om 20:30 uur het programma STA OP TEGEN KANKER. Aan dit programma van het KWF heb ik op verzoek van Michiel van Erp mijn medewerking verleend. Wellicht vinden jullie het de moeite waard te horen hoe partners en familieleden de strijd aanbinden tegen kanker, wanneer hun dierbare hierdoor getroffen wordt.

Laat gauw weer iets van me horen………
Een lieve groet voor jullie allen van