Dag lieve mensen,

Na alle timmermannen, loodgieters, schilders, stoffeerders en tuinmannen vaarwel gezegd te hebben en alle dozen uitgepakt, heb ik eindelijk tijd voor mijn eerste berichtje vanuit Amsterdam.

Loesje is als provinciaaltje al een echte stadse geworden en……… ikzelf heb me daar maar bij aangepast. Ik kan jullie vertellen dat ik aan een nieuw bestaan ben begonnen met leuke, lieve mensen, waardoor het leven mij weer toelacht. Met theaters, de Bijenkorf, PC, De Albert Cuijp en musea binnen fietsbereik, kunnen jullie wel begrijpen dat er voor mij te weinig uren in een etmaal zitten………

Ik geniet elke dag met volle teugen van de ongecompliceerde sfeer in deze bruisende stad.

Met Benny in m’n hart en de wetenschap dat hij altijd over m’n schouder meekijkt kan ik het leven weer aan!!!

Ondanks dat de 7de februari voor mij – en voor velen van jullie– een gedenkwaardige, beladen dag zal zijn, ben ik blij na drie jaar eindelijk eens een positief geluid aan jullie te kunnen laten horen.

Hoop van harte dat jullie de site van Benny levendig houden met jullie reacties, want uit zijn lange carrière hebben jullie vast nog wel leuke anekdotes en interessante verhalen te melden.

Van onder de voet van die Oude Wester,