Dag lieve mensen,

A.s. donderdag zou Benny z’n 60ste geboortedag hebben gevierd. Naar aanleiding hiervan gaat Radio Utrecht Benny nog eens extra gedenken in hun programmering.

Zo zal er elk uur een nummer van Benny gedraaid worden. In het lunchprogramma van Conny Kraaijeveld tussen 13.00 en 14.00 zal ik aanwezig zijn voor een uitgebreid interview. Het geeft mij een goed gevoel dat Radio Utrecht op passende wijze deze welverdiende aandacht aan Benny geeft.

Tevens wil ik jullie attenderen op de tentoonstelling POP-GESCHIEDENIS VAN MAASTRICHT in Centre Céramique in Maastricht.

Deze tentoonstelling is 28 mei jl. gestart en is nog te zien t/m 28 augustus a.s. entree gratis!! Uiteraard ontbreekt Benny niet in de zeer rijke pop-geschiedenis van Maatricht. Zo zijn er unieke jeugdfoto’s te bekijken van een zeer jonge Benny, die Cliff Richard imiteerde op een talentenjacht. Op zondag 26 juni geeft Harry Knipschild een lezing over de Maastrichtse ‘POP’ wereld zoals hij zich die herinnert en laat hij vele filmpjes zien en liedjes horen (Kosten € 3,00). Kijk voor meer info op http://www.centreceramique.nl/

Ook wilde ik melden dat Benny de afgelopen week in de Limbo top 100 met 5 nummers stond genoteerd. Dit vind ik Top!

Mijn gedachte voor 9 juni is:

Aan het einde van de regenboog, daar zal geluk te vinden zijn voor ons samen………

Vriendelijke groet,