Dag lieve mensen,

Jullie zullen denken: “Eindelijk weer eens een berichtje vanuit Amsterdam”. Ja, inderdaad is het alweer even geleden, maar je weet hoe dat gaat. Je neemt het je steeds voor en door allerlei zaken komt het er niet van. Met mij gaat het verder uitstekend en ik moet zeggen dat ik me na driekwart jaar steeds lekkerder begin thuis te voelen in het Mokkumse, het heerlijke Amsterdam dat 24 uur per dag bruist.

Maar hoop dat jullie zullen begrijpen dat mijn bezigheden veel tijd en energie opslokken. Afgelopen tijd heb ik nogal gesukkeld met Loesje’s gezondheid, maar door de goede zorgen van Nico Dijkshoorn gaat het nu weer redelijk. Weet nog als de dag van gisteren dat Benny haar uitzocht als klein bolletje wol, nu alweer twaalf en een half jaar geleden……… en dat zij mij meer dan dierbaar is zullen jullie begrijpen!

Loesje is binnenkort uitgenodigd door Nico Dijkshoorn in het programma KoffieMAX van Myrna Goossen. Uiteraard laat ik de exacte datum via deze site nog aan jullie weten.

Verder zijn Benny’s lieve collega’s Saskia en Serge gestart met hun eigen eerste theaterconcert tour, waarin zij het prachtige nummer ’t DOEL VAN HET LEVEN in duet met Benny vertolken……..

Dat is zo gekomen: Bij Benny’s laatste optreden deelden wij samen met Saskia & Serge de kleedkamer tijdens het herinneringsconcert aan Conny Vandenbos. Toen Serge zijn gitaar stemde met dit lied zei Benny: “Sas, dit nummer heb ik zelf geschreven én gezongen, maar ik hoor het jou ook zingen!” Een week later kreeg Benny de vreselijke uitslag over zijn ziekte.

Toch liet deze aanbeveling van Benny hen niet los en zijn wij vorige maand aan de tafel gaan zitten om dit idee alsnog uit te werken. Het resultaat is van ongekende schoonheid! Maar afgezien van dit nummer is de theatershow van deze twee rasartiesten meer dan de moeite waard. Zij nemen je muzikaal mee op reis vanaf hun prille jeugd tot heden en laten hun vele muziekstijlen van de afgelopen vier decennia de revue passeren.A.s. zaterdag 8 oktober zijn ze te zien en te horen in Wijk bij Duurstede. (kijk voor info: saskiaenserge.nl). De theatershow luistert terecht naar de titel: STERKER DAN OOIT.Kortom een aanrader!!

Na twee jaar werk is deze week het archief van Benny afgerond! Ik kan zeggen dat het erg indrukwekkend is geworden! Het resultaat is een mooi, overzichtelijk naslagwerk van een ruim dertigjarige carrière met alle knipsels, foto’s en nieuwtjes die er ooit van Benny zijn verschenen en dat is nogal wat.

Tot slot wil ik jullie nog even attenderen op de interactieve reactie van Jeroen v/d Wittenboer (11-06-2011).

Verhalen van deze strekking maken de site interessant. Het wachten is nu op een verhaal van één van jullie………J???

Voor dit ogenblik ben ik weer even door mijn nieuws heen ……….

Hartelijke groet,