Condoleance-register IV

Benny Neyman

9 juni 1951  |  7 februari 2008

Op 17 mei 2008 getekend door: Mia

pastedGraphic.png

Lieve Hans,

Idere dag kijk ik even in het register en het klinkt misschien gek maar het voelt of het een beetje troost biedt.

Voor jou en benny’s moeder en verdere familie is dit natuurlijk het allerergst maar ik denk dat dit register voor allen die verdriet hebben omdat Benny er niet meer is een meer dan waardevolle gelegenheid is om onze gevoelens te uiten. Lieve Hans veel liefs, bij mij in de tuin bloeit de goudenregen die mij doet herinneren aan hem waar we zoveel van houden. Hou je goed.

pastedGraphic.png

Op 17 mei 2008 getekend door: Karin Peters

pastedGraphic.png

Lieve Hans,

Langs deze weg wil ik weer even iets van me laten horen. Denk elke dag aan je en natuurlijk vergeet ik Benny ook niet. Hoop dat het goed met je gaat, al weet ik uit ervaring dat er ook nog genoeg moeilijke momenten zullen zijn.

Trek het je niet aan over dat alles wat over deze site wordt geschreven. Als jij je hier goed bij voelt moet dit gewoon blijven bestaan. Je kunt het ook zien als een gedenkplaats aan Benny. Hier kunnen wij, als fans, gelukkig ook nog op terugvallen. 

Hans, ik wens je heel veel sterkte en ik laat wel weer een keer iets van me horen.

Liefs,

Karin

pastedGraphic.png

Op 16 mei 2008 getekend door: Ineke

pastedGraphic.png

Het is pas 3 maanden geleden dat wij afscheid van Benny moesten nemen.Een zeer waardevolle artiest.Neem dat even in in je op Henny.Deze site sluiten? Nee dus.Veel mensen die Benny een warm hart toe dragen zijn hier heel blij mee.Benny wordt nooit vergeten en Hans put troost uit onze warme reakties.Ik ben er van overtuigd dat Benny hier erg blij mee is.Er is meer tussen Hemel en aarde vriend.Liefs aan alle fans.Ineke

pastedGraphic.png

Op 16 mei 2008 getekend door: riet

pastedGraphic.png

Helemaal mee eens Margo,wij als echte fans van onze lieve Benny,hebben het nodig om het gemis van ons idool van ons af te schrijven,en denk dat het Hans veel goed zal doen dat wij Benny en Hans niet vergeten.Ik hoop dat register nog heel lang open blijft.

Maria

pastedGraphic.png

Op 16 mei 2008 getekend door: ria

pastedGraphic.png

Hans,

bij ons in vlaanderen was vandaag de top 80 van de jaren 80 op de radio en natuurlijk kwam Benny daar meermaals in voor. Ik ben meteen even naar deze site gekomen omdat ik weet dat het gemis van een dierbare met de maanden erger wordt en dat je soms het gevoel krijgt dat je nog de enige bent die het zo heftig voelt. Een woordje van steun kan je dan misschien weer even opkrikken. Bij deze, Hans: probeer af en toe weer een beetje van de zon te genieten, de mooie herinneringen te koesteren en alvast weer een stukje van Benny’s grote droom waarmaken, namelijk dat jij weer gelukkig wordt!

Heel veel liefs,

Ria Maes

(ooit spraken we elkaar een paar keer, ik als journaliste voor Vlaamse bladen en Benny als d Nederlandse ster met wie ik zeker een interview wilde. Dolgelukkig was ik met dat eerste interview en al helemaal toen bleek dat we de liefde voor honden gemeen hadden.)

pastedGraphic.png

Op 16 mei 2008 getekend door: Margo

pastedGraphic.png

Hallo Hennie.

Ik ben het niet met je eens, het register van Benny moet nog heel lang doorgaan, mensen (ik trouwens ook) hebben er ontzettend behoefte aan om ff een krabbel hier neer te zetten. En het is trouwens nog maar 3 mnd geleden dat lieve Benny is overleden (dus dan weet je dat ook ff.) wel bij de les blijven.

En dat jij het als een chatbox ziet, is jouw probleem. Jij hebt zeker nog nooit een dierbare verloren, anders zou je niet zo reageren.

Lieve Hans is enorm kapot dat zijn lieve Benny er niet meer is.

Heb je daar wel aangedacht.

Ik hoop dat deze site nog lang mag blijven bestaan.

Lieve Hans sterkte, ik denk iedere dag aan je, en aan lieve Benny.

Groetjes xxx Liefs van Margo.

pastedGraphic.png

Op 14 mei 2008 getekend door: Rutten

pastedGraphic.png

Benny,

Deze condoleance is misschien wat laat… Maar beter laat dan nooit.

Zal je mooie liederen nooit meer vergeten.

Waarom fluister ik jouw naam nog…

Bedankt en tot later!

O. Rutten

pastedGraphic.png

Op 13 mei 2008 getekend door: Sake

pastedGraphic.png

Wat blijft is zijn prachtige, tijdloze muziek.

pastedGraphic.png

Op 13 mei 2008 getekend door: Marita Oudshoorn

pastedGraphic.png

Omdat ik al enkele keren dit register heb bezocht en er iets in geschreven heb, doe ik alleen omdat ik me voor kan stellen hoe erg het allemaal is. En dat geldt denk ik voor alle mensen die dit register tekenen. Ik kreeg gisteren van een zekere M. Reintjens een mail dat ik zo vaak dit register bezocht en dat het geen chatbox was enz. Als dit zo is, dan hoor ik het graag van degene zelf waar het voor bestemd is, en dat ben jij Hans. Dus als je vindt dat ik niet meer moet reageren hoor ik het graag. Ik leef gewoon mee; niet meer en niet minder. Gewoon zo nu en dan sterkte wensen. Nu weeer dus.

pastedGraphic.png

Op 12 mei 2008 getekend door: Marita Oudshoorn, Hengelo

pastedGraphic.png

Lieve Hans,

Alweer 3 maanden geleden. Een kwartaal,voor de meesten gauw gegaan, maar voor jou soms niet, denk ik.

En dan zegt men, de tijd heelt alle wonden, maar voor zoiets geldt dat niet vind ik. Ja, over 20 jaar misschien. Dan kijk je er iets anders tegen aan omdat de gewenning er dan wel is. Misschien ook iets eerder, maar voor nu geldt alleen maar rouwverwerking en verdriet. Juist nu het mooie weer begint te komen, vind ik juist dat het dan moeilijker wordt. Ik hoop dat je genoeg dierbare mensen om je heen hebt, en blijf gewoon praten over Benny en je verdriet om hem. We vergeten het niet zo gauw hoor. We weten hoe moeilijk je het hebt.

Heel veel sterkte en kracht!!

pastedGraphic.png

Op 12 mei 2008 getekend door: anita

pastedGraphic.png

gisteren ben ik thuis gekomen van een vakantie op mooi rhodos,aan jou en bennie gedacht,de liedjes door mijn hoofd en hart laten laten stromen,ik heb er van genoten en weer nieuwe energie opgedaan,ik heb mijn zorgen daar kunnen laten,

liefs.

pastedGraphic.png

Op 8 mei 2008 getekend door: amanda kroon

pastedGraphic.png

sterkte voor de famielie en vrienden en kenissen

pastedGraphic.png

Op 7 mei 2008 getekend door: Myriam Hublou

pastedGraphic.png

Hans,

Drie maanden…, het lijkt net gisteren.

Vragen, veel vragen…

Waarom jij Benny?

Al die jaren dat jij rondliep met pijnen. Onverklaarbare pijnen.

Waarom toch?

Maar jij bleef doorgaan…

Je wou nog zoveel verwezenlijken in je leven. Je had nog zoveel plannen…

Je geliefde, je dierbare familie, je fans. Je zou niemand teleurstellen.

Lieve Benny, man met een ‘Groot Hart’. Rechtvaardigheid, bekommernis om anderen.. je bijzondere teksten, je prachtige stem. Je laat ons allen zoveel mooie, liefdevolle herinneringen na aan jou.

Dank je Benny!

Hans, dank aan jou voor alle zorgen die jij met zoveel liefde aan Benny gaf.

Dank je Hans!

Myriam

pastedGraphic.png

Op 7 mei 2008 getekend door: lia

pastedGraphic.png

alweer 3 maanden geleden dat we te horen kregen dat onze benny gestorven is.

ik kan het nog steeds niet bevatten

maar wie wel????

hans heel veel sterkte

pastedGraphic.png

Op 7 mei 2008 getekend door: Riet

pastedGraphic.png

3 maanden pijn,pijn in mijn hart,ik kan het niet loslaten,elke dag is Benny in mijn gedachten.Wat is het toch oneerlijk,zo,n lieve man waar menig mens van kon genieten.

En dan die schat van een Hans,heb zo met hem te doen,zag hem vorige week bij ons in het dorp bij de viskraam,ben zo geschrokken van dat anders zo lieve gezicht,een en al treur,had hem zo wel om zijn nek willen vliegen om hem te troosten,maar dat doe je dan toch maar niet.

Lieve Hans,als ik je kon helpen in deze vreselijke zware tijd zou ik het zeker doen,Het is zwaar en je moet er zelf doorheen zien te worstelen,het zal nog heel lang duren,maar op een gegeven moment,kun je het een plekje geven,je weet toch wel dat Benny altijd bij je is.

Riet

pastedGraphic.png

Op 7 mei 2008 getekend door: frieda mechelen belgie

pastedGraphic.png

dag hans,het is vandaag al 3 maand dat benny afscheid van ons nam,heb een kaarsje aangestoken en zie regelmatig naar de site.beluister zijn liedjes enzoveel mensen die hem missen.op het filmpje van rimpelrock dat benny zegt dat hij veel van vlaanderen hield of wij ook een beetje van hem hielden,wel heel veel en dan komt mijn moed vol.ik wens je alle sterkte toe een rouwproces kan lang duren maar laat het maar toe. koester benny je hebt hem altijd bij jou.dikke kus frieda xx

pastedGraphic.png

Op 7 mei 2008 getekend door: Margo

pastedGraphic.png

Lieve Hans.

Het is nu 3 mnd geleden dat jouw lieve Benny helaas en veel te vroeg is overleden.

Hans hoe gaat het nu met jouw?

Ik denk dat ik het antwoord al weet, verdrietig en eenzaam.

Tja, ik heb ook dat gevoel, en ik leef z met je mee.

Ik luister iedere dag naar de mooie liedjes van Benny.

Ik wens je heel veel sterkte, en denk ook vaak aan jouw.

Wat is het toch oneerlijk dat Benny er niet meer is, ik kan het nog steeds niet bevatten.

In gedachten ben ik bij jullie.

Heel veel sterkte toegewenst.

Groetjes en liefs van Margo.

pastedGraphic.png

Op 6 mei 2008 getekend door: Ineke

pastedGraphic.png

Lieve Benny,iedere dag denk ik aan jou. iedere dag luister ik naar een liedje van jou.iedere dag verlang ik naar jou.iedere avond zeg ik iets tegen jou.iedere dag mis ik jou.iedere dag voel ik dat vreselijke gemis.Wat moet dat voor Hans moeilijk zijn.In mijn gedachten ben ik ook veel bij Hans.Iemand die je zo lief had te verliezen is onbegrijpelijk.Rest mij niets anders dan je veel troost te wensen,en geloof me Benny is bij jou,hij vergeet je niet net zo min als alle lieve mensen die van Benny houden. Vergeten doen we hem NOOIT!!

pastedGraphic.png

Op 1 mei 2008 getekend door: anja janssen uit Maastricht

pastedGraphic.png

Hallo Hans

Heb je intervieuw gelezen. Blijf vooral wonen in het huis waar jij en Benny zo gelukkig waren. Eens komt er een dag waarop je weer kan lachen.

Nu zit ik hier thuis met de koptelefoon op te luisteren naar liedjes van onze Benny. Normaal zou ik nu in het Theater aan het vrijthof zitten luisteren naar hem en hem in levende lijve zien. Het blijft nog altijd moeilijk.

Heel veel sterkte nog 

Anja

pastedGraphic.png

Op 30 april 2008 getekend door: JANNY.VAN.OENEN.

pastedGraphic.png

hallo hans ik heb je interview gelezen en ik vond het geweldig en al je lieve woorden over benny al heb je verdrietige momenten er zijn ook mooie momenten vol mooie herinneringen en dat houd je sterk want dat benny een goed mens was dat weet iedereen die benny kende en van benny hield zijn prachtige muziek waar ik tientallen jaren van heb genoten en nog geniet want in mijn hart blijft benny bestaan heel veel sterkte hans en fam .janny.van.oenen .emmen .

pastedGraphic.png

Op 30 april 2008 getekend door: Margot uit Zevenaar

pastedGraphic.png

Even een foutje herstellen van mijn bericht hieronder: strekte moet natuurlijk sterkte zijn.

Het boekje van Jos Brink heet Rouw op je dak. Dat was ik vergeten.

pastedGraphic.png

Op 30 april 2008 getekend door: Margot uit Zevenaar .

pastedGraphic.png

Ik heb in het condoleanceregister een verhaal gelezen van Karin Peters. Zij raadde Hans aan ,om het boekje van Jos Brink te kopen, dat zou helpen, bij het verwerken van zijn verdriet. Ik heb dat boekje ook aangeschaft en gelezen, omdat ik het ook haast niet verwerken kan, dat Benny er niet meer is , daar heb ik het nog heel moeilijk mee! Maar voor Hans is het natuurlijk het aller ergste ! Ik vind het boekje van Jos heel mooi, je hoort het hem gewoon allemaal vertellen. Ik ga het vast nog eens lezen. Bedankt Karin voor de goeie tip,het zal zeker helpen ! Strekte voor iedereen die Benny mist ! Liefs van Margot.

pastedGraphic.png

Op 30 april 2008 getekend door: erik

pastedGraphic.png

Benny 

je was volkszanger nr. 1

we hebben een memoriam voor je aangemaakt op:

bennyneyman.memoriambook.nl

pastedGraphic.png

Op 28 april 2008 getekend door: Tonny

pastedGraphic.png

Hoi Hans,toen ik te horen kreeg dat Benny niet lang meer te leven had ben ik eens diep erg diep gaan nadenken,ik had kaartjes voor 3 voorstellingen 5x Vlaardingen 2x Schiedam en 2x Rotterdam ,jammer dat het Benny de voorstellingen niet meer kon geven! Ik heb voor het geld dat ik terug heb gekregen voor de al gekochte kaartjes dan ook een Mp3tje gekocht en weet je wat ….ik loop nu dus met de hond buiten en luisterd gelijk naar Benny,zo is hij nog veel meer bij me dan eerst…heerlijk is dat.

Ik mis hem nog steeds en zie hem nog steeds voor me als ik zijn stem hoor,maar ja het is niet anders.

Lieve Hans je zal het nu best nog steeds erg moeilijk hebben zonder Benny maar probeer van dit leven te houden,je bent het waard.

Liefs Tonny

pastedGraphic.png

Op 27 april 2008 getekend door: powderbrush in Ontario, Canada

pastedGraphic.png

Lieve Hans, ik wens je heel veel sterkte toe. Ik sta ervan te kijken dat je NU al zover bent om n interview te geven en misschien n boek te schrijven. Ik ben begonnen om je hulp te bieden door t dagelijks sturen van Reiki. Ik doe dat energy werk nl en ik dacht, alle kleine beetjes helpen.

Tis helemaal niet gek dat je in t huis waar je zo lang met benny samen gewoond en geleefd hebt, wilt blijven. Dat is heel normaal. Bij rauw therapy wordt er zelfs gezegd, om vooral t eerste jaar geen drastische veranderingen in je leven aan te brengen. Morgen is er toch altijd weer n dag? Neem en vooral gun jezelf de tijd!

het was net maar, dat t tot me door gedrongen is, dat Benny op onze anniversary van 17 jaar is overleden. Dus zijn sterfdag zal ik nooit vergeten. 

Doordat ik uit t voormalige Nls-Indie van oorsprong ben, heb ik toch al de gewoonte om de verjaardagen en sterfdagen van familie en bekenden te herdenken. Dus Benny’s zal ook herdacht worden. heel gemakkelijk tis mijn trouwdag toch dan ook?

Hans, nog maals doe gewoon zoals t jou aanvoelt je het moet doen. En volg je gut instinct! In gedachten zijn onze gedachten bij je, gedurende deze tijd in je leven. 

Mocht je warmte ergens voelen of n soort prikkelingen, dan zijn dat de universele energy stralen. Ik hoop dat ik je op deze manier hierdoor deze moeilijke tijd heen kan helpen. Houd jezelf zo goed mogelijk als je dat kunt en als je huilen moet? nou good for you! het hoort bij t rauwen en de genezeing van t verlies! gruces uit Thornhill,Ont.Canada, Powderbrush

pastedGraphic.png

Op 25 april 2008 getekend door: Dick van der Spek

pastedGraphic.png

Benny,

Voor mij was jij de beste zanger van het levenslied. Ze hebben me altijd diep geraakt en troost gegeven.

Daarom fluister ik jouw naam nog tijden lang!

Bedankt lieve man

pastedGraphic.png

Op 25 april 2008 getekend door: Richard

pastedGraphic.png

Ik stond vandaag onder de douche “Een vrijgezel” te zingen, toen was het ook meteen weer de harde waarheid dat je er niet meer bent…

Benny ik mis je.

pastedGraphic.png

Op 24 april 2008 getekend door: Thea

pastedGraphic.png

lieve Benny

Wat moet ik zonder jou

Ik ken mezelf niet meer

pastedGraphic.png

Op 24 april 2008 getekend door: Hans van de Kerkhof

pastedGraphic.png

Beste Hans.

Het is ongelofelijk maar ik krijg Benny niet uit mijn gedachte.Als ik alle berichten bekijk vind ik het prachtig hoe alle mensen met je meeleven in wat voor vorm dan ook. ik draai de dvd Onverwacht helemaal grijs Beste Hans ik zou je zo graag een keer ontmoeten om een hele dag over van alles van gedachte te wisselen. kom eens een keer naar Helmond dan maken we er een leuke dag van .Ik zou dat zeer op prijs stellen.Zie het als een dagje uit.

Met vriendelijke groet, Hans van de Kerkhof.

pastedGraphic.png

Op 24 april 2008 getekend door: Hans van de

pastedGraphic.png

pastedGraphic.png

Op 22 april 2008 getekend door: Karin Peters

pastedGraphic.png

Hoi Hans,

Net het artikel gelezen dat in de Belgische Story heeft gestaan. Enorm knap van je. Ben erg benieuwd naar het boek waar je het over had. Ben het van plan om te lezen. Waar ik bij de verwerking van het verlies van mijn vriend veel aan heb gehad is het boek van Jos Brink. “Rouw op je dak”. Misschien ook iets voor jou. Het is een heel herkenbaar boek. Wat je verder verteld over het niet willen verhuizen en geen zin in dingen hebt is erg herkenbaar. Hans, het is nog maar zo kort geleden. Het is helemaal niet raar dat je je zo voelt. Kop op. Je komt er wel. Het heeft z’n tijd nodig.

Heel veel liefs en hou je taai!

Karin Peters

pastedGraphic.png

Op 22 april 2008 getekend door: lia

pastedGraphic.png

beste hans,

ik heb net op de site van benny je verhaal gelezen over benny en over hoe het nu met je gaat.

het is nog steeds onbegrijpelijk waarom hij zo jong moest sterven.

ik wens je heel veel sterkte in de komende tijd.

en hoop dat de site van benny nog lang zal blijven bestaan.

pastedGraphic.png

Op 21 april 2008 getekend door: Willy A.C. Spoelder

pastedGraphic.png

Benny’s stem klinkt momenteel door mijn huis (in Zuid-Turkije). Vanaf Februari 2006 kan ik via Internet alles naspeuren, dat op mijn lijstje stond om te DOEN, ook echt typische Hollandse muziek *downloaden*. WAT HEEFT BENNY TOCH EEN ECHT FANTAASTISCHE STEM (ook al gaan de teksten me soms door merg en been). Nu heb ik dan kunnen lezen dat Benny is overleden en mijn maag kromp ineen van verdriet (en Conny van den Bos ook, die ik ook zo graag hoorde). Ikzelf *leef* nog, heb e.e.a. letterlijk overleefd, en vandaag heb ik echt tranen, wat een rijkdom, dat we in Nederland zulke fantastische MENSEN hebben, die met hun stem en gevoel ons kunnen beroeren.

Bedankt lieve Benny dat je er was,er nog steeds bent met je stem en heel veel STERKTE, Benny’s partner, familie en alle mensen, die hem van nabij gekend hebben.

Willy Spoelder, wonend in Turkije

pastedGraphic.png

Op 20 april 2008 getekend door: margo

pastedGraphic.png

Lieve Hans.

Hoe is het nu met jouw, ik denk ook vaak aan jouw, omdat je leven zo zwaar verdrietig en eenzaam is, zonder jouw lieve jochie, Maar ik weet zeker dat jullie elkaar weer tegen komen.

Je bent je lieve schat al ruim 2 mnd kwijt.

Hl vl sterkte lieve Hans, en de Fam. Neyman en de Fam. van Barneveld.

Ik ben zo blij met de poster die ik kreeg bij de uitvaart van Benny.

Groetjes en liefs van Margo xxx.

pastedGraphic.png

Op 19 april 2008 getekend door: Tineke doddema

pastedGraphic.png

He Benny, het samen zijn met jou, een liefde in het kwadraat, begon toen jij hier kwam, maar eindigde niet toen jij ging. 

mijn gevoel voor Bennie

pastedGraphic.png

Op 17 april 2008 getekend door: richard

pastedGraphic.png

TILL WE MEET AGAIN!!!

pastedGraphic.png

Op 16 april 2008 getekend door: claudia

pastedGraphic.png

in mijn gedachte leef je voort bedankt voor je mooie teksten heel veel liefde en steun voor je levenspartner ooit zullen jullie weer samen zijn..gegroet, clau

pastedGraphic.png

Op 15 april 2008 getekend door: Sake

pastedGraphic.png

Ruim een jaar geleden heb ik Benny nog zien optreden in Ede, zoals gewoonlijk weer een prachtig concert.Een klein jaar later is ie niet meer in in ons midden, wie had dat toen kunnen denken. Draai dagelijks de muziek van deze onvergetelijke troubadour. Benny, je hebt een schat aan prachtige muziek nagelaten.

pastedGraphic.png

Op 15 april 2008 getekend door: Marie-Jos

pastedGraphic.png

BESTE HANS EN FAM NEYMAN

ALWEER 2 MAANDEN GELEDEN DAT WE HET HOORDE VAN BENNY.

IK DRAAI NOG DAGELIJKS JE MUZIEK, EN VOORAL WAAROM FLUISTER IK JE NAAM NOG EN IK WEET NIET HOE. HANS NOG VEEL STERKTE IN DEZE MOEILIJKE TIJD

pastedGraphic.png

Op 15 april 2008 getekend door: Mariette

pastedGraphic.png

Beste Hans

Hierbij willen wij je condoleren met het verlies van Bennie.

Het was te vroeg om hem al te verliezen.

Zal nog dikwijls naar zijn liedjes luisteren. Beste Hans bedenk maar je Bennie is niet heengegaan maar hij is ons allen voorgegaan. Wij wensen je veel sterkte in je verdriet.

pastedGraphic.png

Op 14 april 2008 getekend door: An Winden

pastedGraphic.png

Lieve Hans,

Ik wens je heel veel sterkte met het verwerken van het verlies van Benny. Wat moet het voor jou ontzettend moeilijk zijn om dit te verwerken.

Ik zit ook in een rouwverwerking omdat mijn man een half jaar eerder is overleden.Ik heb gelukkig afscheid kunnen nemen van Benny, hoewel het erg moeilijk was voor mij. Wat was het mooi met die vele bloemen om de kist.

Elke dag denk ik aan die 2 fantastische mensen, mijn man en Benny en ik geniet elke dag van zijn mooie muziek.

Lieve Hans, nogmaals heel veel sterkte, ook de moeder van Benny en de familie van Barneveld.

pastedGraphic.png

Op 14 april 2008 getekend door: thea van den bekerom

pastedGraphic.png

Lieve Hans,

Zojuist een oude dvd bekeken van Benny. Nog steeds springen de tranen in mijn ogen, omdat HIJ er niet meer is. Hans, de moeder van Benny, heel veel sterkte. Vergeten doen we jullie niet.

pastedGraphic.png

Op 14 april 2008 getekend door: Victoria Middendorp

pastedGraphic.png

I am so sorry to hear the news of Benny passing away – I am sure he will be missed greatly – especially to his many fans here in Queensland Australia:

God Bless you Benny, may you rest in peace!

From Victoria

pastedGraphic.png

Op 13 april 2008 getekend door: Lucie

pastedGraphic.png

Het is soms nog zo onwerkelijk dat Benny er niet meer is.Zijn mooie stem klinkt nog dagelijks door onze huiskamer.Wat fijn, Hans dat de website open blijft, dat maakt het verlies van Benny wat draaglijker.We zullen hem nooit vergeten, Benny zal altijd in onze harten blijven voortleven. Voor Hans,moeder van Benny, en alle mensen die van Benny houden, heel veel sterkte.Groetjes, liefs Lucie

pastedGraphic.png

Op 11 april 2008 getekend door: mj v Haestregt

pastedGraphic.png

lieve hans

wat vind ik het goed dat je de website open houd.

wat was de maand februari een maand vol van emoties voor me.en wat ligt leven en dood toch dicht bij elkaar,

7febr overlijden van Benny[ben er kapot van] 13 febr afscheid van benny[kon er helaas niet bij zijn] 14 febr verjaardag van mijn dochter

17 febr geboorte van onze kleizoon Mik

[heel gelukkig zijn we er mee] 19 april zou ik naar het theater gaan ,op die dag word nu mijn kleinzoon gedoopt ik zal op die dag erg aan benny moeten denken.het is zo verwarrend

het verlies van benny en de vreugde van ons kleinkind ik zal atijd aan benny blijven denken als ons kleinkind jarig is ik hoop dat je ook nog wat vreugde in je leven krijgt

pastedGraphic.png

Op 11 april 2008 getekend door: frieda mechelen belgie

pastedGraphic.png

lieve hans,hartelijk dank voor het voortzetten van de site ik kon niet aanwezig zijn op plechtigheid nu heb ik toch het afscheidsprentje.er gaat geen dag voorbij zonder een cd’tje van benny.nu ook 2maanden verder,ik wens u veel sterte met hetverlies van uw ventje,ook aan mams neyman met haar parelgrijze haaxx haar jongen verliezen xxdikke kus frieda

pastedGraphic.png

Op 10 april 2008 getekend door: Gewoon een “nuchtere” fan.

pastedGraphic.png

Hans,

De mooie poster van Benny hangt in mijn slaapkamer. Al 28 jaar liefhebber van Benny en altijd de concerten bezocht en van genoten! Het afscheid in Leusden was respectvol en goed. Ben altijd redelijk nuchter, maar..: de eerste weken na Benny’s overlijden viel de poster een aantal keren van de muur.. Met dezelfde tape blijft de poster nu hangen.. Voor jou moet het ondraaglijk zijn, ik heb het gevoel dat Benny “daar” nu is aangekomen. Wat zullen we (en jij en zijn moeder vooral!) hem blijven missen! Ik wens je heel veel sterkte in de overtuiging dat Benny “daar” en hier, deel blijft uitmaken van ons leven. Wat mij betreft: vergeten doen we Benny nooit! Fijn dat we via jou (de website) nog iets over Benny kunnen lezen.

pastedGraphic.png

Op 9 april 2008 getekend door: JANNY.VAN.OENEN.

pastedGraphic.png

HALLO HANS WEER MOET IK EVEN WEER MIJN GEDACHTEN KWIJT ER GAAT GEEN DAG VOORBIJ OF BENNY GAAT DOOR MIJN GEDACHTEN EN OOK DAT HIJ DEZE MAAND IN EMMEN ZOU KOMEN IK WAS LAATS NOG IN HET THEATER WAAR BENNY ZOU OPTREDEN ,IK ZAG BENNY IN GEDACHTEN DAAR STAAN EN KON HET NIET VAN ME AFZETTEN IK KAN HET MAAR NIET BEVATTEN NET ALS ZOVELEN MAAR BENNY BLIJFT ALTIJD IN MIJN GEDACHTEN EN EEN SPECIAAL PLEKJE IN MIJN HART BESTAAN DE LIEDJES BLIJF IK BELUISTEREN DAT DOET ME GOED .HANS VEEL STERKTE JANNY VAN OENEN. EMMEN.

pastedGraphic.png

Op 8 april 2008 getekend door: Marijke van Turnhout

pastedGraphic.png

Lieve Hans,

Ik heb de laatste dagen ’n aantal berichtjes gelezen van vele fans van Benny. Wat was hij geliefd bij iedereen en wat missen wij hem allemaal.Erg moeilijk moet het voor je zijn, nu er enkele maanden voorbij zijn zonder je geliefde en weer de alledaagse dingen om je heen.Ik vind het erg fijn dat je zijn webpagina open blijft houden en aan gaat vullen met beeld- en geluidsmaterialen, zo blijft hij toch nog ’n beetje in ons midden. Het is ook erg dapper van je om deze pagina te blijven beheren, ondanks je grote verdriet. Ik hoop dat je er de kracht voor krijgt, om dit verlies te verwerken en ’t een plaatsje te geven. Ik wens je nog veel sterkte en veel succes met je plannen voor de site van Benny. ’n Dikke knuffel voor mama Neyman en jou.

Veel liefs en groeten

Marijke van Turnhout

pastedGraphic.png

Op 8 april 2008 getekend door: karin

pastedGraphic.png

LIEVE HANS IK WERD VANMORGEN WAKKER MET HET LIEDJE PAARSESTAARTEN IN MIJN HOOFD ,WAAR DAT INEENS WEG KWAM ,MAAR WEL LEUK OM DIRECT AAN BENNIE TE DENKEN AL ZAL IK HEM MIJN HELE LEVEN NIET VERGETEN DIE LIEVERD. HANS ALS JE HUILEN MOET DOE HET EN SCHAAM JE NIET VOOR JE TRANEN , WANDT BENNIE IS HET WAARD GELOOF ME

pastedGraphic.png

Op 7 april 2008 getekend door: Brenda

pastedGraphic.png

Lieve Hans,

Het is vandaag alweer 2 maanden geleden dat Benny overleden is. Het is voor mij nog steeds heel onwerkelijk en niet te bevatten. Maar het moeilijkst is het voor jou.

Ik hoop dat je de kracht en rust zult vinden om alleen verder te kunnen gaan. Op mijn steun kun je altijd rekenen.En Benny zal ook altijd een speciaal plaatsje in mijn hart houden.

Veel liefs en groetjes,

Brenda

pastedGraphic.png

Op 6 april 2008 getekend door: Karin

pastedGraphic.png

Lieve Hans,

Net weer even op de webite gekeken. Uit alles is te lezen wat jullie voor elkaar betekend hebben. Probeer met de gedachten te leven dat Benny ontsterfelijk is. Zijn muziek blijft voortleven in onze harten. Zeker voor jou. Ben erg blij dat de site blijft bestaan. Erg veel respect dat je dit op kunt brengen. Succes hiermee en denk eraan alle bewonderaars van Benny staan achter je.

Liefs,

Karin

pastedGraphic.png

Op 5 april 2008 getekend door: Margo

pastedGraphic.png

Lieve Hans.

Wat zal het voor jouw enorm moeilijk zijn om jouw lieve Benny te moeten missen. Het is voor mij al zo vreselijk moeilijk, ik denk elke dag aan lieve Benny, zo lief en een gevoelsmens lieve jongen, met zijn geweldige mooie liedjes. terwijl ik dit schrijf rollen de tranen mij over de wangen. Lieve Benny waaron jij??????????? Ik kan het nog steeds niet bevatten. Trots ben ik op je mooie poster die ik kreeg bij je uitvaart in Leusden, die koester ik!!!!

Lieve Hans en de Fam. van Benny hl vl sterkte toegewenst.

Ik denk elke dag aan jullie, en uiteraard een lieve Benny. 

Liefs en warme groetjes van Margo xxx.

pastedGraphic.png

Op 4 april 2008 getekend door: inge

pastedGraphic.png

Ik wens U, en de familie, veel kracht bij het verwerken van het verlies van Uw lieve man, die veel te vroeg is heengegaan. Zijn muziek, zijn warme stem en zijn prachtige teksten zal ik blijven koesteren. In gedachten ben ik bij U (en Benny). Inge

pastedGraphic.png

Op 4 april 2008 getekend door: mariette

pastedGraphic.png

bedankt Benny en Hans dat jullie besloten hebben de webside van Benny te laten verder leven, dat jullie deze beslissing hebben genomen tijdens de moeilijkste en pijnlijkste periode van jullie samen zijn .Ik kan alleen nog maar meer respect voor julie hebben.Denk veel aan jullie!

pastedGraphic.png

Op 4 april 2008 getekend door: mariette

pastedGraphic.png

pastedGraphic.png

Op 4 april 2008 getekend door: Frank and Ellen Stolp

pastedGraphic.png

De eerste keer hier in Tasmania op een Andre Rieu DVD.( Live in Maastricht).

Zag ik Benny,wat een geweldige entertainer. 

Ja ik wou wat meer weeten van Benny en zijn songs.

Dus ik ging op het internet,en door dit middel vond ik uit dat hij een paar maanden geleden was overleden.

Een groote Hollandse STAR.

En een star die hier bij mijn. thuis blijft scheinen

SLEEP SOFTLY BENNY.

pastedGraphic.png

Op 4 april 2008 getekend door: Giovanni

pastedGraphic.png

Ik luister de muziek nog dagelijks!!

pastedGraphic.png

Op 3 april 2008 getekend door: Marlies

pastedGraphic.png

Heute habe ich nur durch Zufall vom Ableben von Benny erfahren und bin tief erschttert. Er war ein fantastischer Knstler. Ich habe seine Musik, seine unverwechselbare Stimme geliebt. Leider habe ich ihn nie Live erleben drfen.

Ich bin sehr sehr traurig und wnsche seinen Angehrigen viel Kraft.

Benny, ruhe in Frieden.

Dein treuer Fan Marlies

pastedGraphic.png

Op 3 april 2008 getekend door: nappie

pastedGraphic.png

beste bennie,een van jouw mooiste liedjes, met een tekst die zo aanspreekt en je melancholisch maakt, maar ook zo aangrijpend gezongen, is toch wel LOTJE. Mijn dank daarvoor rust zacht!

pastedGraphic.png

Op 3 april 2008 getekend door: Bert

pastedGraphic.png

Veel sterkte Hans en familie, Benny was een hele goede zanger en heeft vele mooie liedjes gemaakt.

Onbegrijpelijk dat die ziekte weer toeslaat bij een jong iemand, oneerlijk gewoon.

Benny, zou je ook een beetje op Frederique kunnen letten en zorgen? vandaag is het 2 jaar geleden dat ze aan die zelfde ziekte overleed…en we missen haar, net als jou, ook zo..

pastedGraphic.png

Op 3 april 2008 getekend door: Els

pastedGraphic.png

Lieve Hans,

Ontroerd en met tranen in de ogen heb ik het stukje gelezen wat je op de webside hebt gezet.

Ook de rouwkaart staat er bij, bedankt daarvoor.

Elke keer weer valt het me op, hoeveel jullie van elkaar houden en hebben gehouden.

Dankjewel ook dat de webside van Benny open blijft en dat je zoveel deelt met ons.

Liefs Els.

pastedGraphic.png

Op 3 april 2008 getekend door: lia

pastedGraphic.png

Hans

Bedankt dat de site van Benny open blijft.

pastedGraphic.png

Op 2 april 2008 getekend door: Reginneke

pastedGraphic.png

Iedere dag kijk ik op de site of er al nieuws is,was het echt geen nare droom ? misschien gek hee maar jullie zijn een deel van mijn leven geworden,dank je wel Hans en vrienden om de site open te laten en weet eingelijk zijn we nu allemaal een grote familie die elkaar alleen maar kunnen steunen in de nog altijd ongelooflijke moeilijke tijd.Dikke knuf 

Reginneke uit Belgie

pastedGraphic.png

Op 2 april 2008 getekend door: fatima

pastedGraphic.png

lieve hans

ben bij de uitvaart geweest

en was heel emotieneel

heel veel sterkte de komende tijd

pastedGraphic.png

Op 2 april 2008 getekend door: Johannes Reiling

pastedGraphic.png

pastedGraphic.png

Op 2 april 2008 getekend door: lia

pastedGraphic.png

Benny we blijven je missen.

Waarom jij

pastedGraphic.png

Op 2 april 2008 getekend door: Sake

pastedGraphic.png

Verdomme Benny, we missen je!

pastedGraphic.png

Op 2 april 2008 getekend door: Margot

pastedGraphic.png

Ik kan nog steeds niet begrijpen dat onze lieve Benny er niet meer is. Meer dan ooit luister ik momenteel naar zijn muziek en kan niet begrijpen dat ik Benny nooit meer live zal horen en zien.Ik ben minstens 1x naar elke theatertour geweest. Heb veel aan zijn liedjes gehad tijdens mijn depressies, met name aan het nummer “Op een mooie zomermorgen”.

Lieve Benny, bedankt voor alles. Ik mis je zo!

Lieve Hans, ik wens jou, je familie en de familie van Benny heel veel sterkte en kracht toe. Het moet zo moeilijk voor jullie zijn.

Liefs, Margot

pastedGraphic.png

Op 1 april 2008 getekend door: Ineke

pastedGraphic.png

Lieve Hans,Wat een lieve reactie op de site van Benny.Wetende dat jij je jochie zo mist.Lieverd ik wens je veel troost en bedenk dat we zo veel liefs hebben om Benny te gedenken.Ik heb veel verdriet om het gemis van Benny.Jij hebt je lieverd verloren dat is veel intiemer als wij als fans.Sterkte lieve schat en ook de Moeder van Benny.en. uiteraard ook jouw familie.Benny vergeten wij nooit!!Ineke

pastedGraphic.png

Op 1 april 2008 getekend door: hans bloemendaal

pastedGraphic.png

lieve hans heel veel sterkte benny zal altijd doorblijven leven in mij hart

pastedGraphic.png

Op 31 maart 2008 getekend door: Conny.

pastedGraphic.png

Lieve Benny.

Ik geniet dagelijks van je mooie liedjes en je warme stem!We missen je zo

Sterkte voor Hans en de moeder van Benny

pastedGraphic.png

Op 30 maart 2008 getekend door: Margot uit Zevenaar .

pastedGraphic.png

Het is al bijna twee maanden geleden, dat mijn lievelings zanger Benny is overleden .Ik vind het nog steeds niet te geloven, dat ik hem nooit weer terug zal zien. Ik heb hem vanaf 1982 gevolgd, hij hoorde echt bij mijn leven. Ik mis hem heel erg en heb er nog veel verdriet van. Dit is voor mij heel moeilijk te verwerken. Ik zal hem nooit vergeten.Het is ook zo erg voor zijn Hans en ook voor zijn moeder, ik denk vaak aan hun . Ik hoop, dat hun ook de kracht zullen vinden, om dit zeer grote verlies te dragen . Het zal moeilijk zijn, ook voor mij, Margot.

pastedGraphic.png

Op 30 maart 2008 getekend door: To R

pastedGraphic.png

Benny je was een kanjer ,en je heb mijn man heel veel luistergenot gegeven met al

jou mooie nummers en ik denk dat hij nu ook geniet waar hij ook mag in de hemel

,want hij is ook aan kanker overleden.

Maar ik geniet nu alleen van je mooie nummers .To R

pastedGraphic.png

Op 30 maart 2008 getekend door: theo

pastedGraphic.png

waarom

pastedGraphic.png

Op 29 maart 2008 getekend door: ineke

pastedGraphic.png

Alle gebeurtenissen van alle dag denderen over ons heen.Het maakt me niets uit.Het verlies van onze lieve Benny Neyman is het enige wat mij diep raakt.Het is een ongelofelijk verdriet.We hebben zo genoten van de songs van Benny dat is niet te vergeten.We blijven iedere dag naar jouw muziek luisteren.Lieve Hans alle sterkte en liefs.Ik heb zoveel lieve dingen van Benny thuis.Ik koester hem in liefde Ik wens alle fans van Benny alle troost en liefs toe.Het doet pijn we moeten dit een plekje geven maar hoe? Sterkte allen die van Benny houden!

pastedGraphic.png

Op 29 maart 2008 getekend door: Davy

pastedGraphic.png

Veel sterkte gewenst aan de familie. Je was een groot idool van mij. Je hit “Vrijgezel” zal me altijd bijblijven.

pastedGraphic.png

Op 28 maart 2008 getekend door: Anke Jansen

pastedGraphic.png

Dank je wel voor de vele jaren dat ik van je muziek mocht genieten !!

Ook in de toekomst.Ik zal je missen in de Schouwburg.

pastedGraphic.png

Op 28 maart 2008 getekend door: berthus

pastedGraphic.png

benny bedankt

je was een trots voor de nederlandse muziek.

ik hoop dat je muziek nog veel over de radio is te beluisteren want het raakt mij wel (waarom fluister ik je naam nog)

nog maals benny bedankt

pastedGraphic.png

Op 28 maart 2008 getekend door: Riet

pastedGraphic.png

Benny bedankt voor al je mooie liedjes.

Toen mijn zoontje is overleden heb ik een helepoos niet naar jouw lied kunnen luisteren Ik fluister steeds je naam nog

Maar dat is nu over en draai het nu voor jouFam. veel sterkte. wij weten wat het is om te verliezen

pastedGraphic.png

Op 28 maart 2008 getekend door: riet

pastedGraphic.png

Mijn hele huis hangt vol met foto,s van Benny,ik wil gewoon niet geloven dat hij er niet meer is.

pastedGraphic.png

Op 28 maart 2008 getekend door: a.l.meijer

pastedGraphic.png

Benny betekende veel voor ons,

als fan,samen met mijn vrouw,zijn wij er

stil van geworden van ongeloof en het waarom? zo jong nog.

Hans veel sterkte.

pastedGraphic.png

Op 28 maart 2008 getekend door: Frans Geurts

pastedGraphic.png

Aan de nabestaanden van Benny.

Ik hoor net weer een plaatje van Benny op de radio. De rillingen gaan over mijn lijf…

Allen veel sterkte met dit grote verlies.

pastedGraphic.png

Op 27 maart 2008 getekend door: athanssios en gerard

pastedGraphic.png

hans ,we wensen je heel sterkte toe ,ook ons heeft het erg aangegrepen hoor ,

zo jong en zo plotseling maar ja zo gaat het en zo is het ,heel veel liefs van ons en heel veel sterkte voor dit grote verlies wezullen ze muziek erg missen love

pastedGraphic.png

Op 27 maart 2008 getekend door: athanssios en gerard

pastedGraphic.png

pastedGraphic.png

Op 27 maart 2008 getekend door: Miranda

pastedGraphic.png

Ach Benny, het wil maar niet wennen, ik mis je!! Veel licht en liefde voor ieder die je lief was.

pastedGraphic.png

Op 27 maart 2008 getekend door: Dietmar

pastedGraphic.png

You were one of the greatest! By Benny. I have tears in my eyes.

pastedGraphic.png

Op 27 maart 2008 getekend door: Judith Callens

pastedGraphic.png

Rust zacht

pastedGraphic.png

Op 27 maart 2008 getekend door: gerda

pastedGraphic.png

hans hoe gaat het met jou hoop dat je het een beetje red zonder benny. als het voor ons al zo erg is wat moet het dan voor jou zijn.gelukkig hebben we zijn muziek en dvd maar dat doet ook pijn hem zo te zien met zijn prachtige haren en stem.draai dagelijks mein mestreech en sjoonste kedoke dat was hij voor ons.heel veel sterkte je ziet hem terug.

pastedGraphic.png

Op 27 maart 2008 getekend door: Sake Johan

pastedGraphic.png

Onvoorstelbaar………

pastedGraphic.png

Op 26 maart 2008 getekend door: Marita Oudshoorn

pastedGraphic.png

Lieve Hans,

Het deed me goed dat Beny ook in de Nederlandstalige Top-100 stond 2e paasdag. Ik denk dat de trouwe fans van hem, hem nooit vergeten. Gelukkig hebben we veel van zijn muziek en horen we zijn stem nog dagelijks als we dat willen. Het zal ontzettend moeilijk zijn voor jou en wederzijdse ouders.

Veel sterkte blijf ik je wensen. Ik wilde dat ik meer kon doen, maar helaas.

pastedGraphic.png

Op 24 maart 2008 getekend door: Familie Van den Stock

pastedGraphic.png

Beste Hans en familie van Benny

Het is ondertussen reeds meer dan een maand geleden dat Benny de strijd verloren heeft. Wij kunnen het nog altijd niet geloven, toch blijft hij nog steeds in ons midden. Telkens wij thuis zijn, draaien we zijn liedjes. En voor n mooie teksten. Eenvoudig zoals Benny was. Wij blijven jullie steunen in deze moeilijke tijd.

Familie Van den Stock (Belgi).

pastedGraphic.png

Op 24 maart 2008 getekend door: Henny

pastedGraphic.png

Hallo Hans, gaat het een beetje met je? Mijn ‘Hans’ is voor 5 jaar terug aan die rot ziekte overleden. Het gemis blijft, altijd. Jullie zijn nog zo jong evenals die ‘stille fan’.. die voor mij schrijft, dat ze vecht, maar het is vaak zo’n oneerlijke strijd. Sterkte en veel liefs, je zal hem ooit terug zien. Ik ga d’r ook gewoon vanuit. Het liedje speelt nu op de pc. Mooie tekst, ik word er wel heel erg verdrietig van, groetjes ..

pastedGraphic.png

Op 24 maart 2008 getekend door: Een stille fan

pastedGraphic.png

Overmorgen is mijn mama jarig, 60 jaar. Naar jaarlijkse traditie vond ze telkens twee tickets voor de concerttour tussen haar kadootjes. Het zou dit jaar niet anders zijn, al had ik gekozen voor het optreden in Antwerpen omdat ik niet wist of een lange autorit tijdens mijn kankerbehandeling wel haalbaar zou zijn.

Dit jaar is toch alles anders…

Ik geef mijn mama dit jaar een MP3-speler met daarop alle muziek van Benny. Ik weet dat ze er heel blij mee zal zijn, maar tegelijkertijd zal het een wrange nasmaak hebben. Het hadden gewoon tickets moeten zijn! Tijdens mijn eigen strijd tegen kanker, ben ik nog dikwijls opstandig, ik ben immers nog zo jong. Na het wegvallen van Benny ben ik alleen maar dankbaar. Dankbaar omdat ik tenminste nog de kans krijg om te vechten. Dat geluk was Benny niet gegund en dat is eeuwig zonde. Het was een ongelijke strijd.

Het gemis blijft…

pastedGraphic.png

Op 23 maart 2008 getekend door: Lies

pastedGraphic.png

Je had zo’n heerlijke stem, ik blijf je cd’s afspelen. Daarom fluister ik je naam nog.

rust zacht 

Lies

pastedGraphic.png

Op 22 maart 2008 getekend door: gIOVANNI

pastedGraphic.png

IK HEB ALS ZIJN CD’S OP MP3

pastedGraphic.png

Op 22 maart 2008 getekend door: mia

pastedGraphic.png

een zanger met een gouden stem

pastedGraphic.png

Op 22 maart 2008 getekend door: claudia en leen

pastedGraphic.png

veel sterkte voor zijn vriend en de familie, benny was een man uit duizenden, en wij zullen hem nooit vergeten

pastedGraphic.png

Op 22 maart 2008 getekend door: saskia en joop

pastedGraphic.png

Wij hebben een onvergetelijke herinnering aan deze voor ons zo bijzondere gevoelige man…. sterkte voor alle familie…

pastedGraphic.png

Op 22 maart 2008 getekend door: Remco ( Fan )

pastedGraphic.png

Rust zacht 🙁 ;( 

R.I.P 

Greetz Remco

( sorry voor wijnig text kan het gewoon niet geloven 🙁 )

pastedGraphic.png

Op 21 maart 2008 getekend door: barbara

pastedGraphic.png

hans ik wens je veel sterkte met het verlies van een zeer grote artiest ik zal zijn muziek nog vaak draaien zo houden we hem in gedachten zal hem missen groetjes en hou je haaks

pastedGraphic.png

Op 21 maart 2008 getekend door: barbara

pastedGraphic.png

ik vond je muziek altijd super en ben vaak bij je concerten geweest zal je missen groetjes en tot ziens

pastedGraphic.png

Op 21 maart 2008 getekend door: barbara

pastedGraphic.png

pastedGraphic.png

Op 20 maart 2008 getekend door: een verdrietige fan

pastedGraphic.png

al zes weken voorbij dat Benny van ons heen ging.Het blijft moeilijk begrijpen en te aanvaarden hem nooit meer te zien optreden.Ik hoop dat Benny nu in een betere wereld is maar hij blijft altijd voortleven in mijn hart .Alle mensen die hem node moeten missen wens ik heel veel sterkte toe voor nu en in de toekomst. Adieu lieve Benny.

pastedGraphic.png

Op 19 maart 2008 getekend door: Ineke

pastedGraphic.png

Het is een onbegrijplijke verlies.Benny Neyman.Dagelijks luister ik naar hem.Sinds kort,ik kon het niet ben zo verdrietig.Velen hadden al een kaartje in huis voor zijn tournee,ik ook.Het was mijn heerlijke avond een feest naar Benny.Nu leeft hij voort in mijn hart.Lieve Hans en moeder van Benny,wat een gemis !We houden van Benny,en vergeten doen wij hem Nooit!!Adieu !Wat een lief mens was Benny.Alle sterkte en liefs gewenst.

pastedGraphic.png

Op 19 maart 2008 getekend door: Paesschesoone Joseph

pastedGraphic.png

Mijn Deelneming

pastedGraphic.png

Op 19 maart 2008 getekend door: johan h. belgi

pastedGraphic.png

bijna dagelijks beluister of zie ik nog Benny, cd-tjes of dvd, in de wagen, in de badkamer, in de lving,…

mooi, stil, met het grootste gevoel !

Vaarwel Benny… 

’n Andere vraag : wie heeft er actuele

info over Nikos ?

pastedGraphic.png

Op 18 maart 2008 getekend door: Gea

pastedGraphic.png

Benny Neyman,was 27 jaar geleden al mijn favoriet,Gouden regen.en een vrijgezel. We verloofden in San Marino en zijn muziek ging mee.

Inmiddels 25 jaar getrouwd en helaas we moeten het doen met herinneringen.De Gouden regen staat nog steeds in mijn tuin.Die mag in geen tuin van mij ontbreken.

Bedankt Benny voor de heerlijke muziekuren die jij ons hebt gegeven.

Je bent een mens om van te houden.

De persoon die met jou mocht leven is een rijk mens.

Liefde overwint alles ook de dood.

pastedGraphic.png

Op 18 maart 2008 getekend door: janny van oenen

pastedGraphic.png

hallo hans er gaat geen dag voorbij of ik denk ..ik kan het niet bevatten dat benny er niet meer is en leef met je mee hans ik heb 2 grote plakboeken vol waar ik met benny op sta van alle concerten die ik heb gevolgd heb en luister veel naar de prachtige leidjes waar benny heel veel harten mee geraakt heeft en diep in m,n hart blijft benny een speciaal plekje houden sterkte hans en fam .janny van oenen emmen

pastedGraphic.png

Op 17 maart 2008 getekend door: thea van den bekerom

pastedGraphic.png

Beste Hans,

Vrijdagavond naar het grieks restaurant Corfu in Venray geweest. Er was live muziek en ja wel hoor ze speelde een aantal liedjes als ode aan Benny, maar ik als trouwe fan meost behalve aan Benny oh zo zeer aan jou denken. Als wij al zoveel verdriet hebben, hoe moet het dan wel niet met jou zijn. Heel veel sterkte Hans en hopelijk kunnen wij het verlies van Benny ooit een keertje een plaats geven. Ook voor Benny’s moeder heel veel sterkte. Woorden schieten nog steeds te kort.

pastedGraphic.png

Op 17 maart 2008 getekend door: anita

pastedGraphic.png

denk nog elke dag aan jou bennie snap niet dat je er niet meer bent,luister naar je ozo mooie teksten.ze geven me kracht en moed elke dag weer,liefs

pastedGraphic.png

Op 17 maart 2008 getekend door: frank

pastedGraphic.png

wat een gouwe was hij echt ik ben ook 56, ik heb veel tranen ook, mooie songs mmmmmmmmmmm ik ben like him

pastedGraphic.png

Op 16 maart 2008 getekend door: coby engelman

pastedGraphic.png

ook als grote fan blijft de leegte en verdriet, de tijd gaat voorbij, al een meer dan vijf weken. benny geef daar boven eens een concert, mijn hans was ook fan, hij is ook daar. hans en mama sterkte benny zal nooit worden vergeten alleen maar steeds meer gemist.

pastedGraphic.png

Op 15 maart 2008 getekend door: Mia

pastedGraphic.png

Lieve Hans,

Na 20 jaar concerten kocht ik na het prachtige concert in Naaldwijk, dec. 2006 “onverwacht”weer een prachtige cd. Nu een maand nadat Benny van ons wegging durfde ik het aan om weer naar zijn stem te luisteren. Tranen, tranen. Maar bovenal een gevoel van liefde en dankbaarheid. Lieve Hans en Benny’s mama, ik ben geen mens van gorte woorden maar ik denk aan jullie

pastedGraphic.png

Op 15 maart 2008 getekend door: Greet de Haas

pastedGraphic.png

Beste Hans en familie,

Wil jullie nog heel veel sterkte wensen in deze moeilijke periode.

Ik draai en/of kijk iedere dag naar de DVD en luister 

telkens naar zin plaatjes.

Begrijp nog steeds niet dat hij er niet meer is.

Veel sterkte

Greet de Haas.

pastedGraphic.png

Op 15 maart 2008 getekend door: Marita Oudshoorn

pastedGraphic.png

Lieve Hans,

Vanavond heb ik het nog weer over Benny gehad met wat vriendinnen.Het is toch zo”n groot gemis, voor ons, maar veel meer nog voor jou en de wederzijdse ouders die nog leven.

Ik wil je weer heel veel kracht toewensen en sterkte. Wij denken vaak aan je.

Groeten,

Marita Oudshoorn, Hengelo(O)

pastedGraphic.png

Op 15 maart 2008 getekend door: Marianne

pastedGraphic.png

Waarom fluister ik je naam nog….

hoor ik steeds je stem………

Bedankt voor de mooie muziek die je nalaat je zult nooit vergeten worden.

Het word hierboven wel steeds gezelliger.

Familie en vrienden heel veel sterkte,

Groeten,

Marianne

pastedGraphic.png

Op 14 maart 2008 getekend door: Erik

pastedGraphic.png

Beste Hans, familie,

Een fijne man, een warme stem. We missen hem.

Veel sterkte toegewenst vanuit Urk.

pastedGraphic.png

Op 14 maart 2008 getekend door: martien tel

pastedGraphic.png

bedankt voor je muziek

een vriend

pastedGraphic.png

Op 14 maart 2008 getekend door: Sake Johan

pastedGraphic.png

Wat zal ik die prachtige theatershows van Benny missen. Het waren echt geweldige avondjes uit.Gelukkig vind ik troost in de prachtige muziek, die hij heeft nagelaten.

pastedGraphic.png

Op 14 maart 2008 getekend door: reyners hubert (be)

pastedGraphic.png

We missen een warme man, een warme stem maar danken je voor hetgeen je ons naliet.

pastedGraphic.png

Op 14 maart 2008 getekend door: Angie Duchateau- Princen

pastedGraphic.png

Rust in vrede, lieve vriend.

Wij zullen je nooit vergeten.

Oprechte deelneming bij het heengaan van

Benny

pastedGraphic.png

Op 13 maart 2008 getekend door: jeffrey

pastedGraphic.png

ik kende alleen je naam

r.i.p.

pastedGraphic.png

Op 13 maart 2008 getekend door: Hilde

pastedGraphic.png

5 weken geleden heb je de strijd verloren, wat gaat de tijd vlug … Toch blijft er voor jou altijd een speciaal plekje in mijn hart, je liedjes betekenden (en betekenen nog altijd) heel veel voor me, ze boden troost en gaven warmte. Tranen blijven prikken wanneer ik je liedjes beluister. Vreemd dat een doodgewone fan ook verdriet kan blijven hebben om jou. Dan gaan mijn gedachten uit naar je man … Hans, ik wens je heel veel sterkte voor de komende tijd en hoop dat je op jouw unieke manier voeling kan blijven houden met Benny.

pastedGraphic.png

Op 13 maart 2008 getekend door: anita

pastedGraphic.png

Vreselijk wat een gemis.

liefs

pastedGraphic.png

Op 13 maart 2008 getekend door: Sora

pastedGraphic.png

Auch ich war erschttert als ich die Nachricht las.Seine Lieder waren so herzergreifend aus dem vollen Leben.Ich bin auch bei einem Internetradio und werde ihn fters mit einem Titel in Erinnerung behalten.Tja man kann immer nur wieder sagen,,rzte die fuschen,,.Wir vermissen Deine Musik.

pastedGraphic.png

Op 13 maart 2008 getekend door: Conny

pastedGraphic.png

Lieve Benny, als jong meisje had ik niet veel idolen maar jij was er wel n van! Uren heb ik je liedje “waarom fluister ik je naam nog” gespeeld toen het uit was met m’n eerste vriendje 🙂 Je was m’n troost in trieste dagen en soms liet je me ook lachen door je gevatte teksten. In je liedjes liet je duidelijk merken wie je was, ook al “fladderden” de meisjes rond je heen. Je wist wel degelijk hoe, toen je Hans ontmoette 🙂

Spijtig genoeg raakte je hier in Belgie een beetje vergeten. Maar ik vergat je nooit!

Hans, veel sterkte met dit verlies!

Conny

pastedGraphic.png

Op 12 maart 2008 getekend door: Age Posthumus

pastedGraphic.png

Bedankt Benny voor al die mooie liedjes waar ik zo graag luisterde en zal blijven luisteren, jou warme en sympatieke stem gaf soms rust in moeilijke tijden.

Ik wens Hans alle sterkte om dit verlies van zijn vriend te verwerken.

Ik hoop dat er vrienden en familie om hem heen zijn om hem daarbij te helpen.

God only knows the reason why.

pastedGraphic.png

Op 12 maart 2008 getekend door: Martine

pastedGraphic.png

Lieve Benny

Ik zal jouw naam blijven fluisteren als 

ik naar jouw stem luister die zo gevoelig mijn hart beroerde.

Rust nu maar zacht….

Ik wens jouw partner en jouw familie

veel sterkte toe.

Een trouwe fan uit Vlaanderen.

Martine

WAAROM  FLUISTER  IK  JOUW  NAAM  NOG

Copyright 2024 Benny Neyman